Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Vlaardingen Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Vlaardingen

Wij verhelpen jouw riool verstopping

VLAARDINGEN

Riool ontstoppen Vlaardingen?

Riool ontstoppen Vlaardingen? In veel gevallen kan je een verstopt riool het snelst tegengaan. Op die manier heb je zo weinig mogelijk (stank)overlast. Helaas is het in veel gevallen niet makkelijk om een wc verstopping te verhelpen. De kans is groot dat je vragen hebt, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 010 321 05 72 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Vlaardingen staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Bij het ontstoppen van een riool, is de grote vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is tevens het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Je kan een riool verstopping herkennen aan een aantal dingen. Bijvoorbeeld aan dat het water gaat borrelen op het moment dat je de wc doortrekt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Vlaardingen in te schakelen!

Ook is het mogelijk dat er een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er bijvoorbeeld water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een verstopping in het riool te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 010 321 05 72 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Vlaardingen Logo
Loodgieter ontstoppen Vlaardingen afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een zeer effectieve manier voor het ontstoppen van een riool. Helaas zitten hier wel een aantal risico’s bij. Daarom raden wij je aan eerst andere methodes te gebruiken.

Het is van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor verstoppingen met spoed kun je de vakmannen van Ontstoppen Vlaardingen bereiken op 010 321 05 72.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Dit is een methode die door veel professionele ontstoppers gebruikt wordt.

Je drukt deze flexibele veer gemakkelijk in de verstopte afvoer. Spoel de afvoerbuis vervolgens nog goed door. Nu blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer samen met soda zeer effectief. Soda heeft een ontvettende werking en zorgt ervoor dat ook het laatste beetje aanslag loskomt van de afvoerwand. Dit zorgt vrijwel altijd voor een buitengewoon goede ontstopping.

Lukt het niet om zelf je riool te ontstoppen? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we goed. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 010 321 05 72.

Ontstoppen afvoer Vlaardingen
Ontstoppingsdienst Vlaardingen

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van de ouderwetse ontstopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. Door het op en neer bewegen van de plopper, ontstaat er druk.

Pak de plopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om dit proces een aantal keer te herhalen.

Heb je het riool succesvol ontstopt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Heb jij hulp nodig bij jouw verstopping? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 010 321 05 72.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al vaker genoemd op deze pagina. Hier is het vaak genoemd als hulpmiddel naast een andere methode. Daarentegen is soda ook een opzichzelfstaande manier die goed kan helpen bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit zelf goed kan doen.

Schep de soda met een lepeltje in de verstopte afvoer en laat dit een aantal minuten intrekken. Nadat de soda goed is ingetrokken, kan je de afvoer doorspoelen met warm water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda werkt ontvettend. Door het gebruik van soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten van de afvoerwand. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Vlaardingen op 010 321 05 72.

Ontstoppen Vlaardingen Leiding
Riool ontstoppen Vlaardingen graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Er worden veel verschillende ontstoppingsmiddelen aangeboden, onder andere bij super- en bouwmarkten. Helaas kan het gebruik van deze middelen resulteren in beschadigingen in de afvoer. Deze chemicaliën kunnen namelijk een bijtende werking hebben en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Wil jij jouw verstopping wél op een verantwoorde en professionele manier laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppen Vlaardingen via 010 321 05 72.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Is het ontstoppen van je riool nog niet gelukt? Twijfel dan niet en schakel de hulp van onze ervaren ontstoppers in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring binnen dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Woonachtig in de buurt van Vlaardingen? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar 010 321 05 72.

Graven riool Vlaardingen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Is je toilet verstopt geraakt? En woon je in Vlaardingen of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Vlaardingen. Maak dan snel een afspraak!

loodgieter-vlaardingen-ontstopping

Afvoer verstopt

Zit de afvoer verstopt? En woon je in Vlaardingen en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-vlaardingen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Vlaardingen

Woon jij in de omgeving van Vlaardingen? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-vlaardingen-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Vlaardingen

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Vlaardingen en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Vlaardingen.

Loodgieter Vlaardingen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een vervelende verstopping in de douche? En woon jij in Vlaardingen en omstreken? Neem dan contact op met Ontstoppen Vlaardingen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Vlaardingen

De loodgieters van Ontstoppen Vlaardingen lossen de verstopping graag voor je op. Wij hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 010 321 05 72.

Partners: riool.start-links , riool.topbegin , riool.linktotaal, riool.starttopper  , Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , riool.sitelinkje , riool.linkplein , riool.linkgoed , riool.linkhotel

Verstopping Vlaardingen

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Vlaardingen!

Riool Vlaardingen

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Vlaardingen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Vlaardingen. Altijd snelle, vakkundige service! 

Jumbo Vlaardingen

Bij ons heeft Ontstoppen Vlaardingen de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Vlaardingen

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Vlaardingen BV.

Brandweer Kazerne Vlaardingen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

010 321 05 72

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Vlaardingen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Vlaardingen

Adres