Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Vlaardingen Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Vlaardingen

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

VLAARDINGEN

Afvoer verstopt Vlaardingen?

Afvoer verstopt Vlaardingen? Het vinden van een goede oplossing voor een verstopte afvoer kan in sommige gevallen verwarrend zijn. Op het internet worden immers veel middelen en gereedschappen aangeboden. Het is soms onduidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je daarom graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina staan allerlei tips met uitleg over hoe jij jouw verstopping kan verhelpen!

Wilt het niet lukken om je afvoer zelf te ontstoppen? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 010 321 05 72 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Vlaardingen? Je bent absoluut aan het goede adres bij ons!

Wij, de ontstoppers van Ontstoppen Vlaardingen, zijn snel ter plaatse. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook is, Ontstoppingsdienst Vlaardingen lost het op! Je kunt ons bereiken via  010 321 05 72 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Vlaardingen Logo
Loodgieter ontstoppen Vlaardingen afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

De kans is groot dat jouw niet doorlopende afvoer te maken heeft met een verstopping. Soms kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Spoelt de verstopte afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 010 321 05 72. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt regelmatig voor dat de afvoer van elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. In veel gevallen komt dit door een vieze filter. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Veel filters zijn simpel te verwijderen uit het apparaat. Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Op het moment dat de filters weer helemaal schoon zijn, un je deze terugplaatsen in het apparaat.

In veel gevallen is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Vlaardingen
Afvoer verstopt Vlaardingen

Sifon

Sifon legen

Veel afvoeren zijn voorzien van een sifon. Een sifon is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het komt regelmatig voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veelal veroorzaakt door een ophoping van troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer soepel door.

Hoe kan je dit probleem tegengaan? Je kan de sifon eenvoudig loshalen. Je kunt nu eenvoudig het vuil uit de sifon halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Vlaardingen Leiding
Riool ontstoppen Vlaardingen graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Vlaardingen om jouw klus te bespreken met onze experts via 010 321 05 72.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een volgende zeer effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer. Deze methode wordt vaak gebruikt door professionele ontstoppers.

Hoe ga je te werk? Stop de veer met het uiteinde in de verstopte afvoer. Zet hierbij niet veel kracht, hiermee voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer uit de afvoer verwijdert.

Wanneer het gelukt is, merk je direct het verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Heb je nog steeds problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 010 321 05 72. Dan lossen wij ze voor je op!

Graven riool Vlaardingen
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op veel verschillende manieren verstopt raken. Wij hebben er een aantal op een rij gezet:

 • Het doorspoelen van voorwerpen
 • Een breuk in de rioolleiding
 • Ingroeien van boomwortels
 • Verkeerd aangelegd riool
 • Plaatsvinden van een aardverschuiving

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Wil jij zo snel mogelijk van je rioolverstopping af? Bel dan direct naar 010 321 05 72.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Je moet goed opletten met wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit kan helpen bij het voorkomen van hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Voor spoed gevallen staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 010 321 05 72.

Loodgieter Vlaardingen Ontstoppen
WC ontstoppen Vlaardingen

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je een oplossing om je afvoerverstopping te verhelpen, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij zijn met spoed ter plaatse en kunnen het probleem snel voor je oplossen.

De prijs die wij vragen voor onze werkzaamheden is niet altijd gelijk. De prijs is afhankelijk van de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met een specialistische werkwijze zorgen voor een perfecte ontstopping! Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 010 321 05 72.

Starttarief

98

 • eerste halfuur
 • inclusief arbeid
 • inclusief btw
 • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

 • per kwartier
 • inclusief arbeid
 • inclusief btw
 • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Is je toilet verstopt geraakt? En woon je in Vlaardingen of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Vlaardingen. Maak dan snel een afspraak!

loodgieter-vlaardingen-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Vlaardingen

Zit de afvoer verstopt? En woon je in Vlaardingen en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-vlaardingen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Vlaardingen

Woon jij in de omgeving van Vlaardingen? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Vlaardingen en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Vlaardingen.

Loodgieter Vlaardingen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een vervelende verstopping in de douche? En woon jij in Vlaardingen en omstreken? Neem dan contact op met Ontstoppen Vlaardingen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Vlaardingen

Het is niet fijn wanneer je te maken hebt met een verstopping in je afvoer. Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Vlaardingen en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 010 321 05 72.

Verstopping Vlaardingen

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Vlaardingen

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Vlaardingen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Vlaardingen. Altijd snelle, vakkundige service! 

Jumbo Vlaardingen

Bij ons heeft Ontstoppen Vlaardingen de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Vlaardingen

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Vlaardingen BV.

Brandweer Kazerne Vlaardingen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

010 321 05 72

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Vlaardingen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Vlaardingen

Adres